Voordelen van een Smart Home

Nog steeds snel de temperatuur op weg naar huis regelen en uitkijken naar het einde van de dag in uw warme huis?  Bedien verwarming, verlichting en nog veel meer in uw huis via de app – overal en altijd. Met een smart home kunt u scenario’s creëren die zich perfect aanpassen aan uw behoeften van uw woning en uw energieverbruik minimaliseren. Het enige wat u nodig hebt om uw huis te upgraden naar een Smart Home is een elektricien die voor de eerste installatie zorgt. Vanaf dat moment heeft u alle opties en kunt u uw huis eenvoudig aanpassen aan uw behoeften.

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de slimme thuiswereld te betreden. Ontdek de voordelen die smarthome u biedt:

Bespaar op verwarmingskosten
Wooncomfort omhoog, verwarmingskosten omlaag! Met een smarthome bedient u elke aangesloten radiator individueel en volgens uw persoonlijke wensen.

Eenvoudigweg uitschakelen
Wilt u liever ‘s morgens gedimd worden of ‘s avonds ontspannen? Met een smarthome bepaalt u zelf wanneer en hoe het licht aangaat.

Op of neer?
Tijdgeregeld optrekken van de jaloezieën in de ochtend, wakker worden met de zon en ‘s avonds bescherming tegen de buren: smarthome maakt het u gemakkelijk om uw jaloezieën te bedienen.

Altijd aan de veilige kant
Als uw draadloze rookmelder is aangesloten op de smarthome, wordt u ook direct geïnformeerd over uw mobiele apparaat als het thuis warm wordt.

Geen lopende kosten
Zodra de installatie is voltooid, blijft smarthome gratis. Dit betekent voor jou: Uw Smart Home Control Center werkt zonder contract of abonnement!

Een pluspunt in beveiliging
Als uw smarthome is aangesloten op Netatmo-camera’s, zijn bewakingsscenario’s eenvoudig mogelijk.

Spraakbesturing
Met behulp van spraakbesturing kunt u eenvoudig gedefinieerde scenario’s, zogenaamde covigrammen, oproepen.